Extra schillen voor de ondernemer

De extra schillen die Smart Business Parc uw als ondernemer te bieden heeft.

Wij leggen u graag de diverse mogelijkheden van de schillen voor de ondernemer uit.
Wilt u weten wat het collectief al biedt, lees hier meer.

smart guard

Schil 3 - SMART GUARD

Smart Guard

De Smart Guard bestaat uit: het detecteren van ongewenste bezoekers op het buitenterrein van de ondernemer. Met als extra voordeel voor de gebiedsbeveiliger dat direct bekend is bij welke ondernemer in het park het alarm afgaat. Dit in combinatie met een hit melding van een mogelijk verdacht voertuig in schil 1 voldoet aan het principe van ‘dubbel zonering’.

Volgens de wet alarmverificatie is dat nodig voor de meldkamer om direct de Politie te waarschuwen. Hiermee wordt het proces van opvolging significant verkort, wat de heterdaadkracht en pakkans van de Politie vergroot.

schillen voor de ondernemer smart guard

Schil 4 - SMART PACK

De onbemande meldkamer

Een van de nieuwste ontwikkelingen is de Smart Pac; een Pac ofwel meldkamer zonder een centralist die alleen maar de melding doorverbindt naar de ondernemer. Met deze nieuwe functie kan de ondernemer zelf bepalen of de melding moet worden opgevolgd door de mobiele surveillant of dat hij of zij zelf naar het pand gaat. Er gaat geen kostbare tijd verloren waar elke seconde telt. De meerwaarde is uiteraard ook de combinatie met de schillen 1 en 2; de ondernemer betaalt immers toch al voor parkmanagement waar de gebiedsbeveiliger de mobiele surveillance voor verricht.

Een voordeel is dat een extra jaarlijks abonnement voor alarm opvolging niet meer nodig is en er een collectief voordeel is voor een jaarlijkse abonnement Smart Pac. De ondernemer betaalt per keer dat hij zelf de mobiele surveillant van de gebiedsbeveiliger opdracht geeft om naar het pand te gaan. Dat scheelt weer in de kosten. Uiteraard komt de alarmmelding altijd binnen. Mocht de ondernemer niet in staat zijn om deze op te volgen, gaat de melding automatisch door naar de mobiele surveillant.

smart lock

Schil 5 - SMART LOCK

De lokale beveiliging van uw server, websites en webshops.

Als uw gebouw en het bedrijvenpark waar u gevestigd bent veilig zijn, is het uiteraard ook erg belangrijk dat uw lokale informatie en databases veilig zijn. Een slot op elke virtuele deur. Daarbij komt ook dat op 25 mei 2018 de nieuwe privacywet in werking treedt. Als ondernemer bent u er verantwoordelijk voor dat alle gegevens veilig zijn. Dus niet alleen van uw klanten en leveranciers, maar ook van uw personeel en partners. Daar zijn dus voorzorgsmaatregelen
voor nodig. Nieuw is dat je voortaan actief moeten aantonen dat je je als ondernemer aan de nieuwe privacywet houdt. Simpel gezegd moet je als bedrijf zo min mogelijk data verwerken en alleen bewaren wat ook echt noodzakelijk is.
En Smart Lock helpt u om deze data ook veilig te bewaren.
Uiteraard heeft u al antivirus programma’s lopen en controleert u regelmatig of er vreemde zaken gaande zijn op uw server en binnen uw systemen. Of misschien bent u al eens slachtoffer geweest van een hacker of hebben Trojan Horses uw programma’s en data aangetast met alle gevolgen van dien. Smart Lock zorgt ervoor dat niemand überhaupt meer binnenkomt. Het is een lokale beveiliging van uw server, noem het een hangslot.