Partners

De ‘simpele’ Multi Architectuur camera

De Multi Architectuur camera’s geven 24 camera beelden uit een camera. Dit is veel effectiever dan meerdere camera’s naast elkaar te moeten plaatsen. Het beeld is heel goed bruikbaar voor opsporing en geeft de Politie houvast en dader of kenteken herkenning. Dit in tegenstelling tot de meeste camera’s van gebiedsbeveiliging waarvan de video kwaliteit vaak slecht is.

Netcentrisch werken

Door Plug & Play kunnen we dit makkelijk ontsluiten in het Publiek Privaat net centrisch netwerk. Dat betekent dat alle betrokken teams en organisaties zo snel mogelijk informatie met elkaar delen. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden, wordt de informatie continu samengevat: dit noemen we het situatiebeeld.
Zo zijn wij in staat om “opgesloten informatie” uit het territoriaal (geografisch) gebied te halen en de informatie uit het gesloten netwerk te delen. Wij verbinden de zuilen en kolommen verticaal en horizontaal met elkaar zodat alle informatie uitwisselbaar wordt.
Door netcentrisch te werken gaat iedereen voortdurend uit van hetzelfde situatiebeeld. Dit is eigenlijk een ‘managementsamenvatting’ en moet geschikt zijn om in enkele minuten globaal inzicht te krijgen in een incident. Het kan ook dienen als basis voor crisiscommunicatie richting burgers.